Over ons

ONZE VISIE

Wij, als Night of Light team, hebben een passie voor God en voor jongeren en willen een christelijk geluid laten horen. Hoe mooi is het dat er naast de reguliere pleinfeesten zoals Radio538 en SlamFM on tour ook een christelijk pleinfeest is? Daarom organiseren wij een gratis openluchtconcert met als doel een geweldige muzikale avond om het evangelie te verspreiden. Hierbij maakt het niet uit of je jong of oud bent, of je wel of niet naar de kerk gaat en naar welke kerk je gaat. Het enige wat telt deze avond is God. Samen God aanbidden als eenheid in Putten.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn jongeren uit verschillende kerkelijke gemeentes in Putten. Samen vormen wij een kernteam dat regelmatig bij elkaar komt en zich inzet om dit evenement mogelijk te maken. Het kernteam bestaat uit 5 jongeren vol met passie voor Jezus.

WAAROM NIGHT OF LIGHT?

Night of Light = letterlijk vertaald ‘Nacht van het Licht’ Jezus is het licht in het duister. Dit is de boodschap die wij willen overbrengen.

ONS VERLANGEN

Ons verlangen is om Gods liefde en Zijn evangelie te verspreiden, zodat er meer mensen tot geloof komen. Ook verlangen wij naar eenheid, zodat wij samen het lichaam van Christus mogen zijn.

20 SEPTEMBER 2019

Night of Light

STEUN ONZE STICHTING


Night of Light is een gratis christelijk evenement. Natuurlijk worden er kosten gemaakt. De kosten voor 2019 zijn €10.000,-. Wij hopen door middel van sponsoren dit bedrag bij elkaar te brengen!

Wij kunnen daarom uw hulp goed gebruiken. Dit kan op de volgende manieren: 
1. Bid voor het evenement. Uiteindelijk is geld belangrijk, maar zonder gebed kunnen wij dit evenement niet organiseren. 
2. Kom op 20 september naar het marktplein in Putten! Hoe gaaf is het om met zoveel mogelijk christenen God te aanbidden midden op het marktplein in Putten. Geld is belangrijk, maar uiteindelijk hopen wij natuurlijk allemaal dat jullie erbij zijn 🙂 
3. Geld! Natuurlijk is er geld nodig om het evenement te kunnen organiseren. Wanneer u geld wilt overmaken, kan dit op het rekeningnummer: NL67 SNSB 0706 1651 60 T.n.v. Night of Light.

Alvast bedankt en wij zien u graag op vrijdag 20 september op het marktplein in Putten. 


VRIJWILLIGERS

Het hele evenement is met en door vrijwilligers mogelijk gemaakt. Onze gezamenlijke missie is om een gratis openluchtconcert te organiseren op het kerkplein.

Wil jij vrijwilliger worden of meer informatie hierover? Stuur ons even een berichtje 😉 !!


Klik hier!